Noppaperhosen käsintehdyt lahjatuotteet

Alla kuvia Noppaperhosen käsintehdyistä lahjatuotteista. Tuotteita voi tilata ja niitä on saatavilla myös toritapahtumissa. Lista markkinapaikoista päivittyy Tapahtumat-välilehdelle. Sovittaessa tuotteisiin voi tutustua myös Reitkallissa, Noppaperhosen työhuoneessa, joka on yrittäjän kotiosoitteessa. Tilaamisvaiheessa saa myös lisätietoa ja tarkempia kuvia tuotteista. Tutustu tilaus- ja toimitusehtoihin ennen tuotteiden tilaamista.

Yrityksen päätuotteita ovat luontoaiheiset, käsin piirretyt vaneritaulut ja -magneetit. Jokaisen taulun ja magneetin kuva on piirretty pehmeällä lyijykynällä. Taulujen koot ovat 20 x 15 cm ja 15 x 10 cm, jääkaappimagneettien 6 x 6 cm. Tauluissa ja magneeteissa käytetty vaneri on käsittelemätöntä 4 mm paksuista koivuvaneria. Kuvapintojen suojaamiseksi vanerityöt on lakattu vesiliukoisella lakalla. Alla olevissa kuvissa on myös muita Noppaperhosen käsintehtyjä lahjatuotteita, materiaaleina mänty (puutähdet), vanha kuusipuu eli heinäseiväs (jääkaappimagneetti, avaimenperä) ja villa (avaimenperät).


Kuva 1. Tähtilehti-puutähtimobile 15 €, vaneritaulut ylh. Rusakko, Karhu, alh. Kettu ja Susi 15 € / kpl, yksittäinen Tähtilehti-puutähti 7 €, pienemmät vaneritaulut Neitoperhonen (ylh.) ja Ritariperhonen 10 € / kpl, oikealla ylh. pyöreä Karhunpentu-magneetti ja pyöreä Lehti-magneetti 6 € / kpl, vaneriset jääkaappimagneetit (ylh.) Kettu, Varpuspöllö, Valmuska-sienet, (ylh.) Rusakko, Saimaannorppa, Ilves, Varpunen ja Kävyt 5 € / kpl.

Kuva 2. Vaneritaulut ylh. Peurankello, Suopursu, alh. Sormustinkukka ja Männyn käpy 15 € / kpl, yksittäinen Tähtilehti-puutähti 7 €, pienemmät vaneritaulut Kurki (ylh.) ja Laulujoutsen 10 € / kpl, oikealla ylh. pyöreä puinen Lehti-avaimenperä 6 €, huovutetut villa-avaimenperät Pallo ja Tähti 5 € / kpl.