Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen ja toimitus

Noppaperhosen / Marja Ruotin vaneritaulujen ja kuvaoriginaalien tilaukset ja niihin liittyvät tiedustelut voit tehdä sähköpostitse marja.ruoti@gmail.com. Lue tilaus- ja toimitusehdot läpi ennen tilauksen tekemistä.

Vaneritaulujen toimitusaika on noin 2 viikkoa, tilaustöiden valmistumisen aika voi vaihdella parista viikosta useampaan viikkoon.

Yritystilaus: Lisääthän yritystilaukseesi toimitusosoitteen lisäksi myös sähköisen laskutuksen laskutustiedot yritystietojen lisäksi. Vaihtoehtoisesti voin lähettää yrityksille laskun myös sähköpostitse pdf-muodossa.

Yksityishenkilö eli kuluttaja: Toimitettu tilaus edellyttää ennakkomaksua ja suorituksen näkymistä Noppaperhosen tilillä. Saat maksamiseen liittyvät tiedot sähköpostiisi tilauksen jälkeen tai kun tilaustyö on valmistumassa. Ilmoitathan osoitteen lisäksi myös puhelinnumerosi tilauksen toimittamista varten.


Toimitustavat ja -kulut

Vaneritaulut ja tilaustyöt lähetetään Postin kautta normaalina kotimaan postilähetyksenä. Normaalit toimituskulut sisältyvät tuotteiden hintaan. Jos vaneritaulujen tilaus on kappalemäärältään isompi, saat automaattisesti hyvitystä tuotteiden hintaan jo kolmannesta taulusta alkaen.

Jos haluat lähetykselle kotiinkuljetuksen, hintaan lisätään voimassa oleva Postin kotiinkuljetuksen lisämaksu. Huomioitavaa on, että normaalissa postilähetyksessä Posti säilyttää paketteja vain 7 päivää. Jos haluat muun toimitustavan, siitä voidaan sopia tilausvaiheeessa.


Tekijänoikeudet

Noppaperhosen pdf-kortit, vaneritaulut ja tilaustyöt kuuluvat normaalien tekijänoikeuksien piiriin.

Jos haluat käyttää tilaamaasi tilaustyötä, piirrosta tai maalausta, kaupallisessa tarkoituksessa, tiedustele sitä heti tilausvaiheessa, sillä se vaikuttaa työn hinnoitteluun.

Ota huomioon tekijänoikeudet, kun tulostat ja käytät maksuttomia korttitiedostoja. Ethän muokkaa korttien ulkoasua millään tavoin, etkä peitä tai poista tekijän nimeä, etkä käytä kortteja kaupallisessa tarkoituksessa. Jos julkaiset kuvia esimerkiksi Noppaperhosen korttien käytöstä, mainitse korttien tekijä. Noppaperhosen korttitiedostoissa olevia kuvia ei ole lupaa käyttää normaalin käyttötarkoituksen vastaisesti, omissa projekteissa eikä kaupallisessa käytössä. Muusta käytöstä on aina sovittava tekijän kanssa erikseen. Kirjastot voivat tulostaa, laminoida ja lainata kortteja, sillä kaikilla ei ole mahdollisuutta tulostaa kortteja itse.


Tuotepalautukset ja reklamaatio

Kuluttajansuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysten välistä kauppaa. Kuluttajilla on oikeus tehdä peruuttamisilmoitus neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee ainoastaan yrityksen vaneritauluja. Palautusoikeus ei koske tilaustöitä, yksilöityjä tuotoksia, jotka suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Tilaustyöt myös hyväksytetään asiakkaalla aina ennen lähettämistä.

Peruuttamisilmoituksen voi tehdä vapaamuotoisesti Noppaperhoseen sähköpostilla marja.ruoti@gmail.com. Jos kuluttaja haluaa palauttaa tuotteen, hän vastaa itse tuotteen palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista. Noppaperhosella on oikeus pidättyä ostotapahtumaan liittyvien maksujen palautuksesta, kunnes tuote on palautunut takaisin tai kunnes kuluttaja on osoittanut todistettavasti lähettäneensä tuotteen takaisin.

Paketin lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruutus tai palautus. Jos lähetettyä pakettia ei lunasteta määräajassa, vaikka ostotapahtumasta on sovittu ja paketista on saatu ilmoitus seurantatunnuksineen, on tilaaja velvollinen maksamaan lunastamattoman ja lähettäjälle palautuvan paketin palautuksesta aiheutuvat kulut. Postin sivuilta on mahdollista ostaa saapuneelle paketille lisäaikaa, jos pakettia ei voi annetussa määräajassa noutaa.

Jos sinulle on toimitettu väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, sinun tulee ilmoittaa mahdollisimman nopeasti asiasta Noppaperhoseen, jotta voidaan sopia uuden tuotteen toimittamisesta. On mahdollista, että lähetys saattaa vaurioitua kuljetuksessa. Tarkista paketin kunto Postin henkilökunnan läsnäollessa. Mikäli tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee Postissa asiasta vahinkoilmoitus ja ota sen jälkeen yhteyttä Noppaperhoseen.

Tauluissa käytetty koivuvaneri on aina suoraa sekä kuivaa, sillä se on kuivunut viikkoja tai mahdollisesti jopa useampia kuukausia sisälämpötilassa, ennen kuin siitä tehdään taulu. Jos valmis puutaulu asetetaan paikkaan, jossa huoneilman kosteus voi vaihdella suuresti tai se altistuu kuumuudelle, on mahdollista, että se voi lievästi kaareutua. Tämä ei ole kuitenkaan virheellisen tuotteen merkki, vaan ulkoisista olosuhteista johtuvaa puutuotteen elämistä.


Henkilörekisterit

Noppaperhonen ei kerää asiakkaistaan rekisteritietoja.


Ylivoimainen este (force majeure)

Noppaperhonen ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy tai myöhästyy sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta. Ylivoimaisia esteitä voivat olla esimerkiksi luonnonmullistus, sähkökatkos, lakko, sota, viranomaisen antama kielto tai määräys tai muu vastaava yrityksen toimintaa vaikeuttava tai estävä toiminta.