Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen ja toimitus

Noppaperhosen / Marja Ruotin piirrosten tilaukset ja niihin liittyvät tiedustelut voit tehdä sähköpostitse marja.ruoti@gmail.com. Lue tilaus- ja toimitusehdot läpi ennen tilauksen tekemistä.

Tilaustöiden valmistumisen aika voi vaihdella parista viikosta useampaan viikkoon työtilanteesta riippuen.

Toimitettu tilaus edellyttää ennakkomaksua ja suorituksen näkymistä Noppaperhosen tilillä. Saat maksamiseen liittyvät tiedot sähköpostiisi kun tilaustyö on valmistumassa ja olet hyväksynyt näkemäsi työn. Ilmoitathan osoitteen lisäksi myös puhelinnumerosi tilauksen toimittamista varten.


Toimitustavat ja -kulut

Tilaustyöt lähetetään Postin kautta normaalina kotimaan postilähetyksenä. Sivuilla ilmoitettujen kokojen mukaisten tilaustöiden toimituskulut ovat 8€.

On hyvä huomioida se, että Posti säilyttää paketteja vain 7 päivää, jonka aikana paketti tulee noutaa. Kun lähetys on siirtynyt Postin kuljetettavaksi, saat lähetystunnuksen, jolla voit seurata lähetyksen kulkua.

Jos haluat lähetykselle kotiinkuljetuksen, hintaan lisätään voimassa oleva Postin kotiinkuljetuksen lisämaksu.


Tekijänoikeudet

Noppaperhosen tilaustyöt ja pdf-kortit kuuluvat normaalien tekijänoikeuksien piiriin.

Vaikka piirros siirtyy tilaajan omistukseen, siitä saa ottaa kopion vain tekijän luvalla. Jos haluat käyttää tilaamaasi tilaustyötä kaupallisessa tarkoituksessa, tiedustele sitä heti tilausvaiheessa, sillä se vaikuttaa käyttöoikeuksien lisäksi myös työn hinnoitteluun.

Ota huomioon tekijänoikeudet, kun tulostat ja käytät maksuttomia korttitiedostoja. Ethän muokkaa korttien ulkoasua millään tavoin, etkä peitä tai poista tekijän nimeä korteista. Ethän myöskään käytä kortteja kaupallisessa tarkoituksessa eli et myy niitä eteenpäin tai hyödy niistä rahallisesti. Jos julkaiset kuvia esimerkiksi Noppaperhosen korttien käytöstä, mainitse korttien tekijä. Noppaperhosen korttitiedostoissa olevia kuvia ei ole lupaa käyttää normaalin käyttötarkoituksen vastaisesti irrotettuna omasta asiayhteydestään. Muusta käytöstä on aina sovittava tekijän kanssa erikseen. Kirjastot voivat tulostaa, laminoida ja lainata kortteja, sillä kaikilla ei ole mahdollisuutta tulostaa kortteja itse tai mahdollisuutta käyttää niitä sähköisesti.


Tuotepalautukset ja reklamaatio

Palautusoikeus ei koske tilaustöitä, yksilöityjä tuotoksia, jotka suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaiden omien toiveiden mukaisesti. Tilaustöitä ei koskaan lähetetä asiakkaalle ennen kuin asiakas on nähnyt työn ja hyväksynyt sen.

On mahdollista, että lähetys saattaa vaurioitua kuljetuksessa. Tarkista paketin kunto Postin henkilökunnan läsnäollessa. Mikäli tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee Postissa asiasta vahinkoilmoitus ja ota sen jälkeen yhteyttä Noppaperhoseen.


Henkilörekisterit

Noppaperhonen ei kerää asiakkaistaan rekisteritietoja.


Ylivoimainen este (force majeure)

Noppaperhonen ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy tai myöhästyy sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta. Ylivoimaisia esteitä voivat olla esimerkiksi luonnonmullistus, sähkökatkos, lakko, sota, viranomaisen antama kielto tai määräys tai muu vastaava yrityksen toimintaa vaikeuttava tai estävä toiminta.