Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen ja toimitus

Korttien ja taulujen tilauksen voit tehdä sähköpostitse marja.ruoti@gmail.com. Lue tilaus- ja toimitusehdot läpi ennen tilauksen tekemistä.

Korttien toimitusaika on painotalon painoaikataulusta riippuen noin 3 - 4 viikkoa. Noppaperhosen taulujen toimitusaika on 1 - 2 viikkoa.

Yritystilaus: Lisääthän yritystilaukseesi toimitusosoitteen lisäksi myös sähköisen laskutuksen laskutustiedot yritystietojen lisäksi. Vaihtoehtoisesti voin lähettää yrityksille laskun myös sähköpostitse pdf-muodossa.

Yksityishenkilönä eli kuluttajana tilatessasi toimitettu tilaus edellyttää ennakkomaksua ja suorituksen näkymistä Noppaperhosen tilillä. Saat maksamiseen liittyvät tiedot sähköpostiisi tilauksen jälkeen. Ilmoitathan osoitteen lisäksi myös puhelinnumerosi tilauksen toimittamista varten.

Kun tilaat Noppaperhosen teemakortteja, mainitsethan selkeästi tilauksessasi, missä muodossa kortit haluat, esim. 1 kpl Kasvivisa-kortteja tai Kasvivisa pdf. Pdf-tiedostot lähetetään 1-3 päivän sisällä tilauksesta sähköpostin liitteenä, tarvittaessa useammassa erässä. Kun käytät pdf-tiedostoja tietokoneella tai tabletilla, varmista, että vain yksi sivu kerrallaan on nähtävissä, sillä kysymyskorttia seuraa vastauskortti.


Toimitustavat ja -kulut

Hinnat on ilmoitettu kotimaahan toimitettaville normaaleille postilähetyksille. Huomioitavaa on, että Posti säilyttää paketteja vain 7 päivää. Kirjelähetyksen maksimi koko on 3 x 25 x 35 cm.


Kirjelähetys 7 €

Alle 2 kg paketti 9 €

2 kg - 4,99 kg paketti 12 €

5 kg - 9,99 kg paketti 14 €

10 kg - 15 kg paketti 20 €Tekijänoikeudet

Noppaperhosen kuvien ja piirrosten käyttäminen, osakopiominen tai jakaminen ilman tekijän nimeä ei ole sallittua.

Kortteihin liittyvät maksulliset pdf-tiedostot on tarkoitettu vain tilaajan / tilanneen työyhteisön käyttöön. Maksullisten pdf-tiedostojen jakaminen edelleen esimerkiksi eri työyhteisöjen välillä ei ole sallittua. Kirjastojen käyttöön ja lainaukseen soveltuvat Noppaperhosen alkuperäiset ja kestävät kartonkikortit, joissa on molemminpuolinen laminointi ja avainrengaskiinnitys. Poikkeuksellisesti kuka tahansa voi kuitenkin käyttää Noppaperhosen maksuttomia kortteja, kunhan ulkoasua ei muuteta.


Tuotepalautukset ja reklamaatio

Kuluttajansuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysten välistä kauppaa. Kuluttajilla on oikeus tehdä peruuttamisilmoitus neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Peruuttamisilmoituksen voi tehdä vapaamuotoisesti sähköpostilla marja.ruoti@gmail.com. Jos kuluttaja haluaa palauttaa tuotteen, hän vastaa itse tuotteen palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista. Noppaperhosella on oikeus pidättyä ostotapahtumaan liittyvien maksujen palautuksesta, kunnes tuote on palautunut takaisin tai kunnes kuluttaja on osoittanut todistettavasti lähettäneensä tuotteen takaisin.

Paketin lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruutus tai palautus. Jos lähetettyä pakettia ei lunasteta määräajassa, vaikka ostotapahtumasta on sovittu ja paketista on saatu ilmoitus seurantatunnuksineen, on tilaaja velvollinen maksamaan lunastamattoman ja lähettäjälle palautuvan paketin palautuksesta aiheutuvat kulut. Postin sivuilta on mahdollista ostaa saapuneelle paketille lisäaikaa, jos pakettia ei voi annetussa määräajassa noutaa. Palautusoikeus ei koske pdf-tiedostoja, joiden käyttöä ei voi valvoa.

Jos sinulle on toimitettu väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, sinun tulee ilmoittaa mahdollisimman nopeasti asiasta Noppaperhoseen, jotta voidaan sopia uuden tuotteen toimittamisesta. On mahdollista, että lähetys saattaa vaurioitua kuljetuksessa. Tarkista paketin kunto Postin henkilökunnan läsnäollessa. Mikäli tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee Postissa asiasta vahinkoilmoitus ja ota sen jälkeen yhteyttä Noppaperhoseen.


Henkilörekisterit

Noppaperhonen ei kerää asiakkaistaan rekisteritietoja.


Ylivoimainen este (force majeure)

Noppaperhonen ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy tai myöhästyy sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta. Ylivoimaisia esteitä voivat olla esimerkiksi luonnonmullistus, sähkökatkos, lakko, viranomaisen antama kielto tai määräys tai muu vastaava yrityksen toimintaa vaikeuttava tai estävä toiminta.