Toimitusehdot

Tilaaminen ja toimitus

Tilauksen voit tehdä Ota yhteyttä -välilehden kautta tai sähköpostitse info@noppaperhonen.fi. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tuotteet toimitetaan postipakettina, hinnat kotimaahan toimitettuna. Tuotteiden toimitusaika on 2 - 4 viikkoa. Toimitusaikaan vaikuttaa pääasiallisesti painotalo, sen painoaikataulu ja korttien jatkokäsittely. Tuotteiden viimeistely tapahtuu Noppaperhosessa.

Tuotteet toimitetaan laskulla, maksuehto 10 päivää netto. Lisääthän tilaukseesi toimitusosoitteen lisäksi myös laskutustiedot. Voin laskuttaa myös sähköisesti.


Toimitustavat ja -kulut

Hinnat on ilmoitettu kotimaahan toimitetulle normaalille postipaketille. Huomioitavaa on, että posti säilyttää paketteja vain 7 päivää.


Alle 2 kg paketti 8 €

2 kg - 4,99 kg paketti 10 €

5 kg - 9,99 kg paketti 12 €

10 kg - 14,99 kg paketti 16 €

15 kg - 25 kg paketti 20 €


Tuotepalautukset ja reklamaatiot

Kuluttajasuojalainmukainen palautusoikeus ei koske yritysten välistä kauppaa. Kuluttajilla on oikeus palauttaa tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen tai tuotteiden vastaanottamisesta. Tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin se on ollut vastaanotettaessa. Toivottavaa on, että otat yhteyttä Noppaperhoseen sähköpostitse info@noppaperhonen.fi ennen palauttamista.

Jos sinulle on toimitettu väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, sinun tulee ilmoittaa mahdollisimman nopeasti asiasta Noppaperhoseen info@noppaperhonen.fi, jotta voidaan sopia uuden tuotteen toimittamisesta. Paketin lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus.

On mahdollista, että lähetys saattaa vaurioitua kuljetuksessa. Tarkista paketin kunto Postin henkilökunnan läsnäollessa. Mikäli tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee Postissa asiasta vahinkoilmoitus ja ota sen jälkeen yhteyttä Noppaperhoseen.


Henkilörekisterit

Noppaperhonen ei kerää asiakkaistaan rekisteritietoja.


Ylivoimainen este (force majeure)

Noppaperhonen ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy tai myöhästyy sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta. Ylivoimaisia esteitä voivat olla esimerkiksi lakko, luonnonmullistus, viranomaisen antama kielto tai määräys tai muu vastaava yrityksen toimintaa vaikeuttava tai estävä toiminta.