Tilaus- ja toimitusehdot

Kyselyt, tilaaminen ja toimitus

Noppaperhosen / Marja Ruotin lahjatuotteita ja piirroksia toimitetaan ainoastaan kotimaahan. Tuotteiden tilaukset ja tuotekyselyt ensisijaisesti sähköpostitse marja.ruoti@gmail.com. Luethan tilaus- ja toimitusehdot läpi ennen tilauksen tekemistä.

Jos haluat tiedustella tuotteista puhelimitse, soitathan mieluummin heti aamusta klo 8 - 9 aikoihin. Tietyissä työskentelyvaiheissa ja markkinoilla ollessa puhelimeen vastaaminen ei ole aina mahdollista. Voit laittaa myös tekstiviestiä tai WhatsApp-viestiä.

Piirrostöiden valmistumisen aika voi vaihdella työtilanteesta riippuen parista viikosta useampaan viikkoon. Jos lahjatuotteita on varastossa, ne pyritään lähettämään asiakkaalle 1-3 päivän sisällä tilauksesta.

Toimitettu tilaus sekä piirroksissa että lahjatuotteissa edellyttää ennakkomaksua ja suorituksen näkymistä Noppaperhosen tilillä. Saat maksamiseen liittyvät tiedot sähköpostiisi kun tilaustyö tai lahjatuote on valmis lähetettäväksi ja olet hyväksynyt tilaamasi työn. Saat tilaamisvaiheessa lisätietoa ja tarkempia kuvia myös lahjatuotteista. Tietystä tuotteesta voit valita sen eri kappaleiden välillä. Ilmoitathan osoitteen lisäksi myös puhelinnumerosi tilauksen toimittamista varten.


Toimitustavat ja -kulut

Tilaukset lähetetään Postin kautta normaalina kotimaan postilähetyksenä. Postin pikkupaketti-kokoon 3 x 25 x 35 cm mahtuvat 6 €, muut 8 €.

On hyvä huomioida se, että Posti säilyttää paketteja vain 7 päivää, jonka aikana paketti tulee noutaa. Kun lähetys on siirtynyt Postin kuljetettavaksi, saat lähetystunnuksen, jolla voit seurata lähetyksen kulkua.


Tekijänoikeudet

Noppaperhosen tilaustyöt ja pdf-kortit kuuluvat normaalien tekijänoikeuksien piiriin.

Vaikka piirros siirtyy tilaajan omistukseen, siitä saa ottaa kopion vain tekijän luvalla. Jos haluat käyttää tilaamaasi tilaustyötä kaupallisessa tarkoituksessa, tiedustele sitä heti tilausvaiheessa, sillä se vaikuttaa käyttöoikeuksien lisäksi myös työn hinnoitteluun.

Ota huomioon tekijänoikeudet, kun tulostat ja käytät maksuttomia korttitiedostoja. Ethän muokkaa korttien ulkoasua millään tavoin, etkä peitä tai poista tekijän nimeä korteista. Ethän myöskään käytä kortteja kaupallisessa tarkoituksessa eli et myy niitä eteenpäin tai hyödy niistä rahallisesti. Jos julkaiset kuvia esimerkiksi Noppaperhosen korttien käytöstä, mainitse korttien tekijä. Noppaperhosen korttitiedostoissa olevia kuvia ei ole lupaa käyttää normaalin käyttötarkoituksen vastaisesti irrotettuna omasta asiayhteydestään. Muusta käytöstä on aina sovittava tekijän kanssa erikseen. Kirjastot voivat tulostaa, laminoida ja lainata kortteja, sillä kaikilla ei ole mahdollisuutta tulostaa kortteja itse tai mahdollisuutta käyttää niitä sähköisesti.


Tuotepalautukset ja reklamaatio

Palautusoikeus ei koske tilaustöinä tehtäviä piirroksia, yksilöityjä tuotoksia, jotka suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaiden omien toiveiden mukaisesti. Tilaustöitä ei koskaan lähetetä asiakkaalle ennen kuin asiakas on nähnyt työn ja hyväksynyt sen. Tilattujen lahjatuotteiden osalta palautusaika on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivää, asiakas maksaa itse palautuksesta aiheutuvat postimaksut. Tilaus- ja palautusasioissa ota yhteys marja.ruoti@gmail.com.

On mahdollista, että lähetys saattaa vaurioitua kuljetuksessa. Tarkista paketin kunto Postin henkilökunnan läsnä ollessa. Mikäli tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee Postissa asiasta vahinkoilmoitus ja ota sen jälkeen yhteyttä Noppaperhoseen.


Henkilörekisterit

Noppaperhonen ei kerää asiakkaistaan rekisteritietoja.


Ylivoimainen este (force majeure)

Noppaperhonen ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy tai myöhästyy sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta. Ylivoimaisia esteitä voivat olla esimerkiksi luonnonmullistus, sähkökatkos, lakko, sota, viranomaisen antama kielto tai määräys tai muu vastaava yrityksen toimintaa vaikeuttava tai estävä toiminta.