Toimitusehdot

Tilaaminen ja toimitus

Tuotteita myydään pääasiallisesti arvonlisävelvollisille toimijoille, siksi hinnat ovat alv. 0. Tilauksen voit tehdä Ota yhteyttä -välilehden kautta tai sähköpostitse info@noppaperhonen.fi.

Tuotteet toimitetaan postipakettina, hinnat kotimaahan toimitettuna. Tuotteiden toimitusaika on 2 - 4 viikkoa. Toimitusaikaan vaikuttaa pääasiallisesti painotalo, sen aikataulu ja jatkokäsittely. Tuotteiden viimeistely tapahtuu Noppaperhosessa.

Tuotteet toimitetaan laskulla, maksuehto 10 päivää netto. Lisääthän tilaukseesi myös laskutustiedot. Yrityksiä ja kuntia voin laskuttaa sähköisesti ja voin valinnan mukaan lähettää laskun myös sähköpostin kautta.


Hinnat

Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Tilauksen yhteydessä hintaan ja toimituskuluihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero eli 24%.


Toimitustavat ja -kulut

Hinnat on ilmoitettu alv 0 kotimaahan toimitetulle postipaketille. Toimituskuluihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Huomioitavaa on, että posti säilyttää paketteja vain 7 päivää.

Toimitettaville paketeille voi kertyä jonkin verran painoa, sillä kortit on painettu mahdollisimman kestävälle kartongille.


Nouto postista

Alle 2 kg paketti 12 € alv 0

2 kg - 4,99 kg paketti 14 € alv 0

5 kg - 9,99 kg paketti 16 € alv 0

10 kg - 14,99 kg paketti 20 € alv 0

15 kg - 25 kg paketti 26 € alv 0


Toimitus yritysosoitteeseen

Alle 5 kg paketti 24 € alv 0

5 kg - 9,99 kg paketti 26 € alv 0

10 kg - 14,99 kg paketti 28 € alv 0

15 kg - 25 kg paketti 34 € alv 0


Tuotepalautukset ja reklamaatiot

Kuluttajasuojalainmukainen palautusoikeus ei koske yritysten välistä kauppaa. Kuluttajilla on oikeus palauttaa tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen tai tuotteiden vastaanottamisesta. Tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin se on ollut vastaanotettaessa. Toivottavaa on, että otat yhteyttä Noppaperhoseen sähköpostitse info@noppaperhonen.fi ennen palauttamista.

Jos sinulle on toimitettu väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, sinun tulee ilmoittaa mahdollisimman nopeasti asiasta Noppaperhoseen info@noppaperhonen.fi, jotta voidaan sopia uuden tuotteen toimittamisesta.

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, peritään lähetys- ja palautuskulut.

On mahdollista, että lähetys saattaa vaurioitua kuljetuksessa. Tarkista paketin kunto Postin henkilökunnan läsnäollessa. Mikäli tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee Postissa asiasta vahinkoilmoitus ja ota sen jälkeen yhteyttä Noppaperhoseen.


Henkilörekisterit

Noppaperhonen ei kerää asiakkaistaan rekisteritietoja.


Ylivoimainen este (force majeure)

Noppaperhonen ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy tai myöhästyy sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta. Ylivoimaisia esteitä voivat olla esimerkiksi lakko, luonnonmullistus, viranomaisen antama kielto tai määräys tai muu vastaava yrityksen toimintaa vaikeuttava tai estävä toiminta.