Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen ja toimitus

Noppaperhosen / Marja Ruotin pdf-korttitiedostojen, vaneritaulujen ja kuvaoriginaalien tilaukset ja niihin liittyvät tiedustelut voit tehdä sähköpostitse marja.ruoti@gmail.com. Lue tilaus- ja toimitusehdot läpi ennen tilauksen tekemistä.

Pdf-korttitiedostot lähetetään 1-3 päivän sisällä tilauksesta sähköpostin liitteenä, tarvittaessa useammassa erässä. Vaneritaulujen toimitusaika on 1 - 2 viikkoa, tilaustöiden valmistumisen aika voi vaihdella viikosta useampaan viikkoon.

Yritystilaus: Lisääthän yritystilaukseesi toimitusosoitteen lisäksi myös sähköisen laskutuksen laskutustiedot yritystietojen lisäksi. Vaihtoehtoisesti voin lähettää yrityksille laskun myös sähköpostitse pdf-muodossa.

Yksityishenkilö eli kuluttaja: Toimitettu tilaus edellyttää ennakkomaksua ja suorituksen näkymistä Noppaperhosen tilillä. Saat maksamiseen liittyvät tiedot sähköpostiisi tilauksen jälkeen. Ilmoitathan osoitteen lisäksi myös puhelinnumerosi tilauksen toimittamista varten.


Toimitustavat ja -kulut

Pdf-tiedostot lähetetään sähköpostitse. Vaneritaulut ja tilaustyöt lähetetään Postin kautta normaalina kotimaan postilähetyksenä. Tilaustyöt voidaan toimittaa myös pdf- tai jpg-muodossa. Toimituskulut sisältyvät tuotteiden hintaan. Huomioitavaa on, että Posti säilyttää paketteja vain 7 päivää. Jos haluat muun toimitustavan, siitä voidaan sopia tilausvaiheeessa.


Tekijänoikeudet

Noppaperhosen / Marja Ruotin korttitiedostojen, kuvien ja piirrosten käyttäminen ilman tekijän nimeä ei ole sallittua. Noppaperhosen pdf-kortit, vaneritaulut ja tilaustyöt kuuluvat normaalien tekijänoikeuksien piiriin.

Maksulliset pdf-korttitiedostot on tarkoitettu vain tilaajan / tilanneen työyhteisön käyttöön. Maksullisen pdf-korttitiedoston voit tulostaa tarvittaessa omaan käyttöösi. Maksullisten pdf-tiedostojen jakaminen edelleen esimerkiksi eri työyhteisöjen välillä ei ole sallittua.


Tuotepalautukset ja reklamaatio

Kuluttajansuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysten välistä kauppaa. Kuluttajilla on oikeus tehdä peruuttamisilmoitus neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Peruuttamisilmoituksen voi tehdä vapaamuotoisesti Noppaperhoseen sähköpostilla marja.ruoti@gmail.com. Jos kuluttaja haluaa palauttaa tuotteen, hän vastaa itse tuotteen palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista. Noppaperhosella on oikeus pidättyä ostotapahtumaan liittyvien maksujen palautuksesta, kunnes tuote on palautunut takaisin tai kunnes kuluttaja on osoittanut todistettavasti lähettäneensä tuotteen takaisin.

Paketin lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruutus tai palautus. Jos lähetettyä pakettia ei lunasteta määräajassa, vaikka ostotapahtumasta on sovittu ja paketista on saatu ilmoitus seurantatunnuksineen, on tilaaja velvollinen maksamaan lunastamattoman ja lähettäjälle palautuvan paketin palautuksesta aiheutuvat kulut. Postin sivuilta on mahdollista ostaa saapuneelle paketille lisäaikaa, jos pakettia ei voi annetussa määräajassa noutaa.

Palautusoikeus ei koske pdf-tiedostoja, joiden käyttöä ei voi valvoa.

Jos sinulle on toimitettu väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, sinun tulee ilmoittaa mahdollisimman nopeasti asiasta Noppaperhoseen, jotta voidaan sopia uuden tuotteen toimittamisesta. On mahdollista, että lähetys saattaa vaurioitua kuljetuksessa. Tarkista paketin kunto Postin henkilökunnan läsnäollessa. Mikäli tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee Postissa asiasta vahinkoilmoitus ja ota sen jälkeen yhteyttä Noppaperhoseen.

Mikäli tilaamasi vaneritaulu mahdollisesti kaareutuu tai lievästi taipuu joissakin olosuhteissa ajan kuluessa, tämä ei ole virheellisen tai vaurioituneen tuotteen merkki vaan ohuen koivuvanerin elämistä joissakin olosuhteissa mahdollisen huoneilman kuivuuden tai kosteuden vaihtelun seurauksena. Tauluissa käytetty koivuvaneri on kuivunut viikkoja tai mahdollisesti jopa useampia kuukausia sisälämpötilassa, ennen kuin siitä tehdään taulu. Koivuvanerin pinnassa ja reunoissa ei käytetä kosteutta estävää kosteussuojakäsittelyä.


Henkilörekisterit

Noppaperhonen ei kerää asiakkaistaan rekisteritietoja.


Ylivoimainen este (force majeure)

Noppaperhonen ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy tai myöhästyy sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta. Ylivoimaisia esteitä voivat olla esimerkiksi luonnonmullistus, sähkökatkos, lakko, sota, viranomaisen antama kielto tai määräys tai muu vastaava yrityksen toimintaa vaikeuttava tai estävä toiminta.