Kuvaoriginaalit tilaustöinä + esimerkkitöitä

Teen piirroksia kartongille myös asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Alla muutamia esimerkkitöitä.

Voit tilata käsintehdyn kuvaoriginaalin haluamallasi aiheella ja värimaailmalla. Kysy, millainen työ voidaan toteuttaa. Kysely ei vielä sitouta työn tilaamiseen. Aihe tulee olla käsintehtynä toteutettavissa ja kuvan tulee olla hyvän maun mukainen. Mitään henkimaailmaan liittyvää en töissäni kuitenkaan kuvaa, se on oman etiikan vastaista.

Tilaamasi työ voidaan tehdä esimerkiksi lyijykynällä, puuväreillä, akvarelli- tai akryyliväreillä, hiilellä tai tussilla. Työn valmistumisen aika voi vaihdella työstä, työtilanteesta ja työn hyväksyttämisestä riippuen parista viikosta muutamaan viikkoon. Työn toteutustapa ja -aika sekä hinta sovitaan tilausvaiheessa ennen työn aloittamista. Hinnat sisältävät toimitusmaksun. Lue tilaus- ja toimitusehdot ennen työn tilaamista.

Piirrosten koko kartongille voi olla esim. A5, A4 tai max. A3. Vaikka piirros ei ole suuri, annetun esimerkin kokoisesta työstä saat esimerkiksi paspartuuri pahvin kanssa kehystettynä jo hyvän kokoisen taulun. Työt eivät sisällä kehystämistä. Hiilityöt teen max. 36 x 52 cm kokoon elävänmallinpaperille tai ruskealle rullapaperille.

Voit saada valokuvan työn välivaiheesta tai saat viimeistään valmiista työstä valokuvan sähköpostiisi. Jos tilaat yksityishenkilönä, valmis työ voidaan lähettää sinulle, kun suorituksesta on esittää kuitti tai suoritus näkyy tilillä. A3 tai pienempi kuvaoriginaali on mahdollista lähettää paperiversion sijaan myös skannattuna pdf- tai jpg-muodossa.

Annettujen kokojen mukaiset tilaustyöt eivät edellytä sitouttavaa ennakkomaksua. Jos haluat työn isompaan kokoon, siitä voidaan neuvotella. Tilaustyön käyttö kaupallisessa tarkoituksessa edellyttää aina molemminpuolista sopimista.


ESIMERKKITÖITÄ

Alla eri tekniikoilla tehtyjä töitä. Nämä työt eivät ole myytävinä, mutta näistä näkee tekijän käden jäljen.


"Kuiva oksa"

Hiilityö

"Lumileopardi"

Hiilityö

"Pako"

Akryylivärit

"Odottelija"

Puuvärit ja tussi

"Viestinviejä"

Akvarelli"Ahven"

Vesiliukoiset värikynät, tausta akvarelli

"Kesämalvikki"

Akryylivärit

"Kesämalvikki 2"

Lyijykynä, viivapiirros

"Huopaohdake"

Lyijykynä, tussi, tausta akryylivärit