Kuvaoriginaalit tilaustöinä + esimerkkitöitä

Teen piirroksia kartongille tilaustöinä. Alla muutamia esimerkkejä eri välineillä tehdyistä piirroksista.

Voit tilata käsintehdyn kuvaoriginaalin haluamallasi aiheella ja värimaailmalla. Voit myös tilata työn, joka suunnitellaan toiveitasi vastaavaksi. Kysy, millainen työ voidaan toteuttaa. Kysely ei vielä sitouta työn tilaamiseen. Aihe tulee olla käsintehtynä toteutettavissa ja kuvan tulee olla hyvän maun mukainen. Mitään henkimaailmaan liittyvää en töissäni kuitenkaan kuvaa, se on oman etiikan vastaista.

Tilaamasi työ voidaan tehdä kartongille esimerkiksi lyijykynällä, puuväreillä, akvarelli- tai akryyliväreillä, hiilellä tai tussilla. Työn valmistumisen aika voi vaihdella työstä, työhön kuuluvasta suunnittelusta, työtilanteesta ja työn hyväksyttämisestä riippuen parista viikosta muutamaan viikkoon. Työn toteutustapa ja -aika sekä hinta voidaan sopia tilausvaiheessa ennen työn aloittamista. Annettuun hintaan lasketaan mukaan toimitusmaksu. Mikäli haluat työn toimitettavaksi kotiin, hintaan lisätään postin sivuilla ilmoitettu kotiinkuljetuksen lisämaksu. Lue tilaus- ja toimitusehdot ennen työn tilaamista.

Piirrosten koko kartongille voi olla esim. A5, A4 tai A3. Työt eivät sisällä kehystämistä, jos haluat tehdä kuvaoriginaalista taulun. Vaikka kartonkipohja ei ole suuri, annettujen kokojen mukaisista piirroksista saa esimerkiksi paspartuuri pahvin kanssa kehystettynä jo hyvän kokoisen taulun. Hiilityöt voin tehdä esim. 36 x 52 cm kokoon elävänmallinpaperille tai ruskealle rullapaperille.

Voit saada valokuvan työn välivaiheesta tai saat viimeistään valmiista työstä valokuvan sähköpostiisi. Jos tilaat yksityishenkilönä, valmis työ voidaan lähettää sinulle, kun suorituksesta on esittää kuitti tai suoritus näkyy tilillä. Tilaustyöt eivät edellytä sitouttavaa aloittamismaksua. Jos haluat työn isompaan kokoon, siitä voidaan neuvotella. Tilaustyön käyttö kaupallisessa tarkoituksessa edellyttää aina molemminpuolista sopimista ja siitä on hyvä sopia jo tilausvaiheessa.


ESIMERKKITÖITÄ

Alla eri tekniikoilla tehtyjä töitä. Nämä työt eivät ole myytävinä, mutta näistä näkee tekijän käden jäljen.


"Hirvi"

Lyijykynä, tausta akryylivärit

"Kuiva oksa"

Hiilityö

"Lumileopardi"

Hiilityö

"Pako"

Akryylivärit

"Odottelija"

Puuvärit ja tussi

"Ahven"

Vesiliukoiset värikynät, tausta akvarelli

"Kesämalvikki"

Akryylivärit