Luontoaiheiset kuvaoriginaalit tilaustöinä + esimerkkitöitä

Teen luontoaiheisia piirroksia ja maalauksia kartongille myös asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Alla muutamia esimerkkitöitä.

Voit tilata kuvaoriginaalin haluamallasi aiheella ja värimaailmalla. Kysy, millainen työ voidaan toteuttaa. Työ voidaan tehdä myös yhdistelemällä eri tekniikoita; lyijykynää, tussia, hiiltä, puuvärejä sekä akvarelli- ja akryylivärejä. Toimitusajat voivat vaihdella työstä riippuen yhdestä viikosta muutamaan viikkoon. Hinta sekä toimitusaika sovitaan tilausvaiheessa ennen työn aloittamista. Hinnat sisältävät postimaksun. Lue tilaus- ja toimitusehdot ennen tilaamista.

Töiden koko on maksimissaan 39 x 27 cm. Huomioi koko, jos haluat tehdä kuvaoriginaalista taulun. Tilaustöihin ei kuulu töiden kehystys. Vaikka piirros tai maalaus ei ole suuri, annetun esimerkin kokoisesta työstä saat esimerkiksi paspartuuri pahvin kanssa kehystettynä jo hyvän kokoisen taulun.

Tilaustyön tilaaminen on turvallista: voit saada valokuvan työn välivaiheesta tai saat viimeistään valmiista työstä valokuvan sähköpostiisi, jolloin voit hyväksyä lopullisen työn ja vahvistaa tilauksen. Jos tilaat yksityishenkilönä, valmis työ voidaan lähettää sinulle, kun suorituksesta on esittää kuitti tai suoritus näkyy tilillä.


ESIMERKKITÖITÄ

Alla eri tekniikoilla tehtyjä töitä. Nämä työt eivät ole suoraan myytävinä, mutta voin tehdä tarvittaessa melko samanlaisen toteutuksen.


"Kuiva oksa"

Hiilityö

"Lumileopardi"

Hiilityö

"Pako"

Akryylivärit

"Odottelija"

Puuvärit ja tussi

"Huopaohdake"

Lyijykynä, tussi ja akryylivärit


"Viestinviejä"

Akvarelli